Badkamer van Cartilles

Badkamers

Grote of kleine badkamers

Zowel voor de inrichting van grote als kleine badkamers of voor een stijlvolle inloopdouche bent u bij Cartilles aan het juiste adres. Wij maken van uw badkamer niet zomaar een plaats om u te wassen en op te maken, maar wel een pronkstuk om trots op te zijn.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor grote tegels in natuursteen, wat een luxueuze sfeer schept. Verkiest u een andere afwerking? Dat is voor ons uiteraard geen probleem. Wij luisteren in eerste instantie naar uw wensen en voorkeuren en werken pas daarna een voorstel op maat uit. Zo zijn we zeker dat het project u voor de volle honderd procent op het lijf geschreven is.

Net als bij andere projecten werken wij bij onze badkamers enkel met tegels van de allerbeste kwaliteit. Zo is een duurzame en kwalitatieve afwerking steeds verzekerd.

Badkamerrenovatie door Cartilles
Cartilles Exterieur

Badkamerrenovatie

Hypermoderne inloopdouches

Tover uw oude badkamer in enkele weken tijd om tot een modern pareltje. Wij gidsen u doorheen de wereld van grootformaat tegels, natuursteen en andere geschikte opties, zodat u zeker de best mogelijke materiaalkeuze maakt. Daarnaast coördineren we met Cartilles ook alle werkzaamheden van de verschillende aannemers. Zo heeft u geen zorgen en kunt u toch genieten van een gloednieuwe badkamer.

Wilt u bijvoorbeeld een voegloze badkamer installeren? Of misschien een hypermoderne inloopdouche? Niets is onmogelijk bij Cartilles. Ook voor andere renovatieprojecten kunt u overigens steeds bij ons terecht.

Interesse in een samenwerking?