Een badkamerrenovatie van Cartilles

Dat is opnieuw genieten van uw badkamer

Een nieuwe badkamer in slechts enkele weken

Uw badkamerrenovatie in handen van experten

In enkele weken tijd tovert Cartilles BVBA uw oude badkamer op tot een nieuwe badkamer waar iedereen jaloers op zal zijn. Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Laat je daarom door Cartilles BVBA bijstaan voor de aanpak van de renovatiewerken.

Gratis offerte van uw nieuwe badkamer

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek en vertel ons uw plannen over hoe de ideale badkamer voor u eruit ziet. Wij nemen het van daar verder over. De kostprijs van een badkamerrenovatie hoeft zeker niet duur te zijn. Door de vele materiaalkeuzes die wij aanbieden kunnen wij ervoor zorgen dat u op het einde van de rit niet voor nare verassingen komt te staan.

Één aanspreekpunt van begin tot oplevering

Cartilles BVBA verzorgt al de werken en regels de werken met de verschillende aannemers zelf, zonder dat u dat hoeft te doen. Dit heeft als klant een heel groot voordeel, er is namelijk maar één centraal aanspreekpunt doorheen het hele traject.

Badkamer in natuursteen aanrecht Badkamer zwarte tegels contrast Voegloze badkamer inloopdouche Aanrecht badkamer met spiegel Toilet betegeld badkamer Lopende kraan water aanrecht natuursteen

Referenties

Zebra kunst badkamer Badkamer spiegel en kraan badkamer renovatie compleet badkamer bad douche

Onze referenties van badkamerrenovaties

U heeft reeds een project in gedachten, maar u worstelt nog met enkele vragen in verband met de haalbaarheid of de duurtijd van uw project? Neem gerust contact op met ons, laat uw project niet langer rusten en onderneem actie!

Wat kost een badkamerrenovatie

De kost van een badkamerrenovatie hangt af van vele verschillende factoren. Één van de grootste factoren van de prijs van een badkamer is de materiaalkeuze die u als klant wenst te gebruiken. Als u een traditionele badkamer, of een badkamer in rustieke stijl wenst, of misschien wel een badkamer in natuursteen, neem dan contact op met ons.

Over gans west en oostvlaanderen

Onze firma is gevestigd te Roeselare, West-Vlaanderen. Echter hebben wij reeds vele projecten verzorgd buiten onze provinciegrenzen. Laat je dus zeker niet afschrikken door de afstand. Onze meest actieve regio's zijn Roeselare, Kortrijk, Brugge en Ieper. Heeft u toch zorgen dat de afstand de prijzen zullen doen stijgen? Laat ons je dan overtuigen van het tegendeel en neem vrijblijvend contact op voor een duidelijke offerte.

Een vraag of een opmerking?

Cartilles helpt u graag verder met een duidelijk antwoord op uw vraag, en dat zo snel mogelijk