Cartilles interieur

Interieur

Luxueus en stijlvol gevoel

De kwalitatieve tegels van Cartilles geven een stijlvol en luxueus gevoel aan uw keuken en leefruimte en zijn dan ook uitermate geschikt bij de afwerking van uw nieuwbouwproject of eventuele renovatiewerken

Onze grootformaat tegels bijvoorbeeld zijn niet alleen blikvangers in uw woning, maar zijn bovendien ook enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Twijfelt u welk type tegel het best uit de verf komt in uw keuken of leefruimte? Reken dan op de ervaring van Cartilles om u bij te staan.

Eén aanspreekpunt

Bouwen zonder zorgen

Als u kiest voor interieurwerken van Cartilles, kiest u niet alleen voor kwalitatieve materialen, maar ook voor onze klantvriendelijke werkwijze. Wij ijveren er namelijk voor om onze klanten zoveel mogelijk zorgen te ontnemen.

Ook bij grotere werkzaamheden met verschillende aannemers hoeft u zich geen zorgen te maken. Cartilles neemt de coördinatie en opvolging volledig voor zich, zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Wij zorgen ervoor dat het volledige project steeds afgewerkt is tegen de vooropgestelde deadline en dat ook het afgesproken budget gerespecteerd wordt.

Heeft u erg specifieke wensen en vreest u voor de haalbaarheid? Dankzij het maatwerk van Cartilles is bijna niets onmogelijk. Bespreek uw plannen met ons en we stippelen samen de perfecte afwerking uit.

 

Cartilles interieur
Cartilles interieur

Realisaties

Interesse in een samenwerking?