Over ons - Tiling is an art

Cartilles BVBA

Tiling is an art

Pieterjan Vinckier, zaakvoerder van Cartilles bvba, volgde aan het VTI te Roeselare de richting bouwkundig tekenen. Na de middelbare school zette hij zijn studies verder in Aalst aan het KAHO Sint-Lieven, namelijk de richting graduaat bouwkunde. Na zijn studies werkte Pieterjan bij diverse aannemers. Uiteindelijk kiest hij zelfstandige te worden, en zo werd Cartilles geboren! Cartilles is gespecialiseerd in alle vloer-en renovatie werken. Wij zijn gevestigd te Roeselare en zijn werkzaam in West-en Oost-Vlaanderen.


Cartilles heeft als vloerder ervaring met alle soorten vloer- en betegelingswerken. Zowel binnen als buiten. Onze specialisaties zijn vloeren, terassen, opritten en patio. Ook voor de keuze van uw tegels kunt u bij ons terecht, wij werken enkel met eerste klasse tegels, die sterker zijn en dus minder snel barsten of verslijten. Cartilles bvba werd opgericht op 1 maart 2011. De naam Cartilles heeft zijn oorsprong gevonden in de samensmelting van het Franse “Carreau” en het Engelse “Tiles”. Als u werken laat uitvoeren door Cartilles bvba, mag u zich verwachten aan kwaliteit, precisie, nieuwe ideeën, klantvriendelijkheid…

Onze sterkste troeven

Vele referenties

Cartilles BVBA heeft vele referenties van reeds tevreden klanten. Dit komt omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde stijl. Wij zorgen immers dat de de wensen van de klanten volledig worden vervult.

Duidelijke offerte

Na het invullen van ons contactformulier contacteren we u binnen de 24u. Na een persoonlijk gesprek krijgt u van ons een duidelijke en gedetailleerde offerte zodat u als klant meteen weet waar u aan toe bent.

Èèn aanspreekpunt

Indien er meerdere fases nodig zijn in uw project met meerdere aannemers ( bijvoorbeeld electriciteitswerken, loodgieterswerken, stukadoorwerken, en dergelijke ) dan coördineren wij de communicatie en de planning tussen alle betrokken partijen. Voor u heeft dit als voordeel dat er slechts èèn aanspreekpunt is doorheen het project.


Adres

Prinsenhof 50
8800 Roeselare

Kantooruren

Ma - Vr : 07.00 tot 19.00
Za : 08.00 tot 15.00

Contact