Exterieur door Cartilles

Maatwerk

Uitwerking op maat

Iedereen heeft verschillende dromen en voorkeuren, dat beseffen we bij Cartilles erg goed. Daarom stellen we geen standaardaanbod aan u voor, maar luisteren we echt naar uw verwachtingen. Door ons optimaal in te leven in uw project, begrijpen we helemaal welke stijl u verwacht en kunnen we u perfect adviseren. Zo bent u verzekerd van een resultaat dat past bij uw stijl, ongeacht of het gaat om binnen- of buitenwerken of eventuele renovaties. Deze persoonlijke aanpak op maat hanteren wij voor al onze activiteiten.

Bovendien zijn er meer mogelijkheden met tegels dan enkel vloeren of opritten. Zo maken we bij Cartilles ook trappen, toonbanken, meubels of andere zaken op maat. De afwerking met tegels zorgt voor een erg stijlvolle uitstraling en geeft zo een mooie meerwaarde aan de ruimte.

Dromen realiseren

Eindeloze mogelijkheden

Met Cartilles willen we niet zomaar een vloer, oprit of renovatie afwerken. We willen echt een impact hebben op uw dagelijkse leven en de look and feel van uw woning of tuin. Onze stijlvolle designs zijn dan ook echte eyecatchers.

Vooral grootformaat tegels worden vaak gekozen om een extra touch te geven aan het interieur of terras van onze klanten, maar uiteraard zijn ook andere uitvoeringen mogelijk. We zoeken graag, samen met u, de ideale toepassing voor uw project uit.

Uitvoering van maatwerk

Op zoek naar een exclusieve uitvoering voor uw interieur of terras? Neem contact op met Cartilles voor een creatieve inspiratiesessie. We werken graag samen met u een ideale oplossing op maat uit.

Maatwerk door Cartilles

Realisaties

Vraag uw offerte aan

Op zoek naar een ervaren partner in regio Roeselare? Cartilles staat graag voor u paraat. U kan ons contacteren voor alle tegelwerken en maatwerk voor trappen of meubels.