Badkamer van Cartilles

Vloeren in badkamers

Zowel voor grote als kleine badkamers

Vloerwerken in een relatief kleine badkamer? Volledige renovatie van een ruimte badkamer? Een nieuwe, stijlvolle inloopdouche? Steeds bent u bij Cartilles aan het juiste adres. Wij maken van uw badkamer niet zomaar een plaats om u te wassen en op te maken, maar wel een pronkstuk om trots op te zijn.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor grote tegels in natuursteen, wat een luxueuze sfeer schept. Verkiest u een andere afwerking? Dat is voor ons uiteraard geen probleem. Wij luisteren in eerste instantie naar uw wensen en voorkeuren en werken pas daarna een voorstel op maat uit. Zo zijn we zeker dat het project u voor de volle honderd procent op het lijf geschreven is.

Net als bij andere projecten werken wij bij onze badkamers enkel met tegels van de allerbeste kwaliteit. Zo is een duurzame en kwalitatieve afwerking steeds verzekerd.

Badkamerrenovatie door Cartilles
Cartilles Exterieur

Badkamerrenovatie

Moderne inloopdouches

Tover uw oude badkamer in enkele weken tijd om tot een modern pareltje. Wij gidsen u doorheen de wereld van grootformaat tegels, natuursteen en andere geschikte opties, zodat u zeker de best mogelijke materiaalkeuze maakt.

Wilt u bijvoorbeeld een voegloze badkamer installeren? Of misschien een moderne inloopdouche? Alles is mogelijk bij Cartilles. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Realisaties

Vraag hier uw offerte aan

Een stijlvolle badkamer in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Cartilles zorgt er graag voor. Neem nu vrijblijvend contact op en we vertellen u meer over de mogelijkheden.

Cartilles vloerwerk renovatie

Vraag uw offerte aan!

Cartilles staat graag paraat voor al uw vloer- en tegelwerken, zowel bij uw thuis als in uw bedrijf.
Daarnaast kunnen professionele aannemers ons ook inschakelen als onderaannemer voor tegelwerken.
Neem contact voor een offerte of alle info.

Submission received, thank you!

Close Window