Cartilles interieur

Vloerwerken binnen

Luxueus en stijlvol gevoel

De kwalitatieve tegels van Cartilles geven een stijlvol en luxueus gevoel aan uw keuken en leefruimte en zijn dan ook uitermate geschikt bij de afwerking van uw nieuwbouwproject of eventuele renovatiewerken.

Onze grootformaat tegels bijvoorbeeld zijn niet alleen blikvangers in uw woning, maar zijn bovendien ook enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Twijfelt u welk type tegel het best uit de verf komt in uw keuken of leefruimte? Reken dan op de ervaring van Cartilles om u bij te staan.

Bouwen zonder zorgen

Perfecte afwerking, steeds binnen budget

Als u kiest voor interieurwerken van Cartilles, kiest u niet alleen voor kwalitatieve materialen, maar ook voor onze klantvriendelijke werkwijze. Wij ijveren er namelijk voor om onze klanten zoveel mogelijk zorgen te ontnemen.

Zo zorgen we ervoor dat het volledige project steeds afgewerkt is tegen de vooropgestelde deadline en dat ook het afgesproken budget gerespecteerd wordt.

Heeft u erg specifieke wensen en vreest u voor de haalbaarheid? Dankzij het maatwerk van Cartilles is bijna alles mogelijk. Bespreek uw plannen met ons en we stippelen samen de perfecte afwerking uit.

 

Cartilles vloerwerk renovatie
Cartilles vloerwerk renovatie

Realisaties

Vraag hier uw offerte aan

Op zoek naar een ervaren partner in regio Roeselare? Cartilles staat graag voor u paraat. U kan ons contacteren voor alle vloer- en tegelwerken, zowel bij uw thuis als in uw bedrijf. Daarnaast kunnen professionele aannemers ons ook inschakelen als onderaannemer voor tegelwerken.