Reken op Cartilles voor uw badkamerrenovatie in regio Roeselare

Tijdloos én stijlvol, zo oogt uw badkamer na afloop van een geslaagde badkamerrenovatie door Cartilles. Wij renoveren zowel basic badkamers als high-end exemplaren, steeds met hetzelfde oog voor detail. Zoekt u dus een partner voor uw badkamerrenovatie in regio Roeselare, dan bent u bij Cartilles steeds aan het juiste adres.

Uw badkamerrenovatie in Roeselare? Honderd procent maatwerk bij Cartilles.

Bij Cartilles werken we steeds honderd procent op maat van uw specifieke wensen en noden. Op die manier maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zorgen we voor maximaal comfort in uw vernieuwde badkamer. U kan dan ook op ons rekenen voor diverse soorten badkamerrenovaties in regio Roeselare. Zowel bij een kleine als grote badkamer gaan wij steeds voor het best mogelijke resultaat.

In een badkamer met beperkte ruimte kan het bijvoorbeeld mooi en handig zijn om een voegloze inloopdouche te voorzien, bestaand uit grote tegels. Door gebruik te maken van dergelijke tegels voelt de badkamer extra ruim en relax aan.

Beschikt u daarentegen over een erg ruime badkamer, bijvoorbeeld in een hotel of wellness, dan kan u op Cartilles rekenen voor een unieke eyecatcher. Door kwalitatieve tegels te gebruiken voor uw wanden en vloer creëert u een stijlvolle oase van rust. Dankzij ons maatwerk is het zelfs mogelijk om badkamermeubilair in tegels te voorzien.

Jarenlange expertise in verschillende soorten tegelwerken

Bij het Roeselaarse bedrijf Cartilles hebben we vele jaren ervaring in diverse soorten tegelwerken. Zo leggen wij buiten uw oprit of terras aan, zorgen we voor een knappe tegelvloer in uw woonkamer, maar verzorgen we dus ook uitvoerige badkamerrenovaties. Door die ervaring en diversiteit aan opdrachten heeft ons team een erg sterke kennis van alle hedendaagse technieken en materialen.

Die kennis delen we bovendien graag met u als klant. Wij helpen u graag om door het bos de bomen te blijven zien en adviseren u over de meest geschikte tegels voor uw project. Zo kan u doelgericht en goed geïnformeerd de perfecte materiaalkeuze maken voor uw badkamerrenovatie in Roeselare. Nadien zorgen we met Cartilles uiteraard ook voor een feilloze plaatsing. Als er meerdere aannemers bij de renovatie betrokken zijn, maken wij er een erezaak van om de werkzaamheden perfect op elkaar af te stemmen. Zo bent u als klant verzekerd van een vlot verloop.

Cartilles als partner voor uw badkamerrenovatie in Roeselare

Bent u overtuigd door de service van Cartilles en wenst u graag uw badkamerrenovatie met ons te bespreken? Aarzel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen voor een afspraak. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Hoewel Cartilles gevestigd is in Roeselare, in het centrum van West-Vlaanderen, spreekt het voor zich dat wij ook elders kunnen instaan voor uw badkamerrenovatie. Ons team is beschikbaar voor alle tegelwerken in West- en Oost-Vlaanderen.

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?

Cartilles vloerwerk renovatie

Vraag uw offerte aan!

Cartilles staat graag paraat voor al uw vloer- en tegelwerken, zowel bij uw thuis als in uw bedrijf.
Daarnaast kunnen professionele aannemers ons ook inschakelen als onderaannemer voor tegelwerken.
Neem contact voor een offerte of alle info.

Submission received, thank you!

Close Window