Renovatie

Uw renovatie op maat

Niet alleen voor nieuwe projecten, maar ook voor renovatiewerken bent u bij Cartilles aan het juiste adres. Zowel voor residentiële als commerciële panden kunt u op onze diensten rekenen, net zoals wij instaan voor badkamerrenovaties of totaalrenovaties. Wij gaan met andere woorden geen enkele uitdaging uit de weg.

Bij de renovatiewerken hanteren we dezelfde kwaliteitseisen en werkwijze als bij andere werkzaamheden. Zo werken we uitsluitend met materialen van topkwaliteit. Ook een persoonlijke aanpak op maat, waarbij we ons optimaal inleven in uw renovatieproject, is verzekerd.

Zorgeloos wegdromen

Geen stress tijdens renovaties

De ervaring leert dat renovatiewerken vaak gepaard gaan met stress en zorgen. Niet als u samenwerkt met Cartilles. Wij willen uw zorgen in de mate van het mogelijke ontnemen, door de coördinatie van het renovatieproject op ons te nemen. We bespreken vooraf alle stappen en houden ons aan het afgesproken budget, maar houden ook rekening met uw prioriteiten. Tijdens een totaalrenovatie wilt u misschien dat een bepaalde ruimte eerst afgewerkt is? Cartilles zorgt ervoor dat dit in orde komt. Bovendien adviseren we u ook bij de aanvraag van mogelijke premies, zodat u hierbij een financieel voordeel kunt genieten.

Eenmaal de renovatiewerken op toerental zijn, overlegt Cartilles op regelmatige basis met de aannemers. Wenst u als klant deze overlegmomenten bij te wonen? Dat is uiteraard geen probleem! Laat u de coördinatie liever voor honderd procent aan ons over? Met plezier! Uw voorkeuren en uw comfort zijn voor ons prioritair. Welke werkwijze u ook verkiest, wij ijveren er steeds voor om uw droomproject te realiseren binnen de afgesproken tijd én met oog voor detail. Pas als u honderd procent tevreden bent, zijn wij dat ook. 

Interesse in een samenwerking?