Over Cartilles

Cartilles is op 1 maart 2011 opgericht door zaakvoerder Pieterjan Vinckier. Ook voordien deed Pieterjan veel ervaring op in vloer- en renovatiewerken. Zo was zijn vader in de sector actief en leerde hij eerst alle kneepjes van het vak bij diverse aannemers. Daarvoor volgde Pieterjan de studies bouwkundig tekenen aan het VTI in Roeselare en een graduaat bouwkunde aan KAHO Sint-Lieven in Aalst. Met Cartilles wil hij zijn eigen accenten leggen, met de focus op kwaliteit, precisie, verfrissende ideeën en klantvriendelijkheid.

De naam Cartilles is een samensmelting van het Franse carreaux en het Engelse tiles. Tegels in verschillende talen en dat staat symbool voor de verschillende stijlen die we hanteren. Zowel voor binnen als buiten is Cartilles dé expert in vloeren, terrassen, opritten, patio’s of andere vloer- en betegelingswerken. De stijl is dan wel bespreekbaar, de kwaliteit van de tegels niet. Wij werken namelijk enkel met de allerbeste en meest duurzame tegels.

Cartilles is gevestigd in Roeselare en voert graag uw kwalitatieve vloerwerken uit in de volledige Benelux, dit zowel voor particulieren als voor architecten.

Cartilles - Tiling is an art

Onze troeven

Vele referenties

Cartilles heeft doorheen de jaren veel referenties van tevreden klanten verzameld. Wij zijn namelijk niet gebonden aan een bepaalde stijl, gebruiken enkel tegels van topkwaliteit en werken steeds een persoonlijk voorstel op maat uit. De zaakvoerders komen altijd persoonlijk ter plaatse om te verzekeren dat alle wensen vervuld worden. Bovendien staan wij erop dat iedere werf brandschoon wordt achtergelaten. U moet tenslotte optimaal kunnen genieten van uw nagelnieuwe tegels, uitgebreide poetswerken horen daar niet bij.

gratis advies

Inspiratie of technisch advies nodig? Cartilles zorgt niet alleen voor een feilloze plaatsing van tegels, maar helpt u ook om het bos door de bomen te blijven zien. Zo weet u perfect welke tegels meest geschikt zijn voor uw project.

Duidelijke offerte

Bent u overdonderd door het enorme aanbod aan tegels? Niet bij Cartilles. Wij scheppen voor u orde in de chaos. De zaakvoerders leven zich optimaal in in uw project en selecteren voor u de best mogelijke opties. Ook stellen wij u meteen een duidelijke offerte voor, zodat u op geen enkel moment voor verrassingen komt te staan.