Belevingsruimte

Belevingsruimte

Ontdek ons in de interior concept store (I-COR)

De Interior Concept Store (I-COR) op De Munt in Roeselare is een belevingsruimte waar 16 onafhankelijke professionals hun passie en creativiteit bundelen. Goed voor liefst 450 vierkante meter vol vooruitstrevend design en vakmanschap. U vindt er talloze inventieve ideeën om te (ver)bouwen en om uw interieur of tuin een stijlvolle update te geven. 

Dergelijke creatieve kruisbestuiving klinkt ons bij Cartilles als muziek in de oren. Graag stellen wij dan ook enkele voorbeelden van onze vloeren tentoon in I-COR. Kom gerust langs, eventueel samen met uw architect of interieurvormgever, om persoonlijk onthaald te worden, inspiratie op te doen en lekker weg te dromen. 

Interieur
Interior Concept Store (ICOR) van Cartilles

Persoonlijke aanpak

Van verkoop tot opkuis

Niet alleen in de belevingsruimte I-COR, maar ook rechtstreeks bij Cartilles mag u steeds rekenen op een warme en persoonlijke aansprak. Het cliché ‘klant is koning’ dragen wij dan ook hoog in het vaandel. De zaakvoerders Pieterjan en Annelore hechten veel belang aan persoonlijk contact met de klant en laten u nooit aan uw lot over. Als experts staan wij u graag bij met alle nodige advies op maat, zodat u het bos door de bomen blijft zien.

Klantvriendelijkheid houdt voor ons bovendien niet op bij de verkoop en uitvoering van de werken. Ook voor de nauwkeurige opvolging van uw project tot de opkuis achteraf mag u op Cartilles rekenen. Het doel? Uw stijlvol droomproject tot in de perfectie realiseren, terwijl u zelf zo weinig mogelijk zorgen heeft.

Meer weten over onze werkwijze? Maak hier kennis met de gedreven zaakvoerders van Cartilles.

 

Realisaties

Interior Concept Store (ICOR) van Cartilles

Realisatie van Cartilles in belevingsruimte I-COR

Niet alleen bij Cartilles zelf, maar ook bij I-COR kunt u enkele knappe realisaties met eigen ogen bekijken. U wordt er steeds persoonlijk onthaald en geadviseerd.

Interior Concept Store (ICOR) van Cartilles

Kom inspiratie opdoen in de ruime showroom

450 vierkante meter vol creatieve ideeën! Kom lekker wegdromen in I-COR en ontdek er het vakmanschap van Cartilles en 15 andere ondernemers.

Interesse in een samenwerking?