Realisaties

Interieur

Biennale interieurbeurs Kortrijk

Biennale interieurbeurs Kortrijk

Glas mozaïek geplaatst op een uitzonderlijke vorm. Door de speciale soort mozaïek is er een kameleon-effect bekomen. Deze Constructie werd gebruikt als Bar en als Infodesk Voor Rob Interieur op de biënnale interieurbeurs.

Totaalrenovatie Roeselare 1

Totaalrenovatie te Roeselare

Voor een totaalrenovatie in Centrum Roeselare wou de klant een totale makeover van de keuken. Cartilles heeft alles van de afbraakwerken tot en met de oplevering voor zich genomen.

G&V shop Ukkel 1

G&V Shop te Ukkel

Voor de G&V shop te Ukkel hebben we ons best gedaan om de zaak om te toveren tot een pareltje. Cartilles heeft de vloeren voorzien en geplaatst, het terras buiten opnieuw aangelegd en de totale inrichting op zich genomen.

Exterieur

Aanleg voortuin Roeselare

Voortuin te Roeselare

Voor dit project te Roeselare hebben we een terras geplaatst volgens de regels van de kunst en geheel volgens de wensen van de klant, wat uiteindelijk een zeer tevreden klant heeft opgeleverd.

Aanleg vijver Rumbeke

Aanleg vijver in Rumbeke

Voor een kennis van een klant van ons hebben we in Rumbeke de eerste stappen gezet om tot een mooi afgewerkt Vijver te bekomen. Het ganse project was in enkele dagen reeds klaar door de strikte planning die we op voorhand hadden opgesteld in samenspraak met de klant.

Badkamers

Badkamer Roeselare

Badkamerrenovatie te roeselare

Tijdens deze badkamerrenovatie hebben we in samenspraak met de klant ervoor gezorgd dat de wensen van klant volledig ingevuld werd. In samenspraak met de verschillende aannemers hebben we deze oude badkamer tot een pareltje gemaakt en dit slechts in 2 weken.

Badkamerrenovatie in West-Vlaanderen

Badkamerrenovatie West-vlaanderen

Tijdens deze verbouwing werden de werken door ons gecoördineerd . In de eerste fase werd de badkamer gesloopt door de eigenaar. Hierna hebben de loodgieter en elektriciën alle nutsvoorzieningen geplaatst.

Badkamer in natuursteen

Badkamer in natuursteen

In deze badkamerrenovatie werd er gekozen om zowel de badkamer vloer, muren en inloopdouche in natuursteen te plaatsen. Hier werd gekozen voor grote panelen.

Interesse in een samenwerking?

Cartilles helpt u graag verder met een duidelijk antwoord op uw vraag, en dat zo snel mogelijk.