Vacature vloerder Roeselare

Vacature vloerder

Job als vloerder bij Cartilles

Door de sterke groei van onze onderneming, zijn we bij Cartilles voortdurend op zoek naar gedreven aanwinsten voor het team. Ben je een bekwame vloerder en heb je interesse om mee te werken aan onze exclusieve projecten? Lees dan vooral verder!

Een vloerder bij Cartilles, dat is een echte vakman. Het plaatsen van vloer- en wandbekleding is je uiteraard niet vreemd. Daarnaast is ook een uitvoerige kennis van de verschillende materialen een groot pluspunt. Wij hechten er namelijk veel belang aan dat we onze klanten perfect kunnen informeren en ook als vloerder ben je uiteraard een trotse vertegenwoordiger van de zaak.

Als vloerder-tegelzetter kan je zelfstandig en nauwkeurig aan de slag, maar sta je ook paraat om je collega’s te ondersteunen. Uiteraard delen ook wij onze ervaring graag met onze nieuwe collega’s.

Exterieur door Cartilles

Veelzijdige vloerder-tegelzetter

Vloerder met uitvalsbasis in Roeselare

Klanten kunnen bij ons terecht voor een hypermoderne inloodouche, een volledige badkamer of een prachtig terras in grote tegels. Dat betekent dat de job als vloerder heel wat variatie met zich meebrengt. 

Bij Cartilles kom je bovendien terecht in een hecht team dat kwaliteit nastreeft. Wij verdiepen ons al sinds 2011 in exclusieve tegelwerken en kennen sindsdien een continue groei. Onze uitvalsbasis is gelegen in het West-Vlaamse Roeselare, maar we voeren tegelwerken uit in heel West- en Oost-Vlaanderen.

Ken of ben jij de geschikte persoon om ons team te versterken? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. We vertellen je graag hoe een werkdag bij Cartilles er precies uitziet en bieden uiteraard een correcte verloning in functie van je ervaring.

Interesse? Vraag hier je kennismakingsgesprek aan!