Waarom kiezen voor Cartilles als vloerder in Brugge?

Bij Cartilles zijn we dol op exclusieve en stijlvolle tegels. Zowel binnen als buiten maken ze de volledige ruimte mooier. Indien u dus op zoek bent naar een vloerder in Brugge, is uw project bij Cartilles in veilige handen.

Hoe uw vloerder in Brugge het verschil maakt

Wie online de verschillende soorten tegels bekijkt, ontdekt vast dat er veel keuze is. Héél veel keuze. Cartilles helpt u om die moeilijke keuze te maken. Tijdens een uitvoerig intakegesprek en een bezoek ter plaatse informeren wij ons over het project, om zo een specifieke selectie te kunnen samenstellen. Op die manier hoeft u niet urenlang tegels te bekijken en krijgt u een behapbare selectie met stijlvolle tegels aangeboden. Helemaal op maat van uw project!

Sowieso werken we bij Cartilles enkel met tegels van topkwaliteit. Welke keuze u uiteindelijk ook maakt, u bent verzekerd van een duurzame, onderhoudsvriendelijke en kwalitatieve tegel.

Meer dan alleen vloerwerken

Het spreekt voor zich dat we met Cartilles heel wat vloerwerken realiseren – zowel binnen als buiten – maar toch is er meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het betegelen van een badkamer met prachtige grootformaat tegels. Zowel de vloer als de muren krijgen zo meteen een extra laagje grandeur.

Dankzij het maatwerk dat we aanbieden, kunnen we in dezelfde tegels als uw vloeren ook meubilair uitwerken. Een betegelde trap of toonbank is bijvoorbeeld een echte eyecatcher voor uw interieur. Kiest u voor Cartilles als vloerder in Brugge, dan mag u rekenen op een afwerking die tot de verbeelding spreekt.

 Samenwerken met Cartilles

Cartilles is gevestigd in Roeselare, centraal in West-Vlaanderen. Wij zijn echter in een veel ruimere regio actief. Zoekt u dus een vloerder in regio Brugge, dan kan u zeker bij ons terecht.

Naast onze kwalitatieve tegels, staat ook onze service centraal. Bij de selectie van de tegels, maar ook bij de transparante communicatie en het correct naleven van de opgestelde offerte. Wie samenwerkt met Cartilles, komt dan ook niet voor onaangename verrassingen te staan. Tot snel!

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?

Cartilles vloerwerk renovatie

Vraag uw offerte aan!

Cartilles staat graag paraat voor al uw vloer- en tegelwerken, zowel bij uw thuis als in uw bedrijf.
Daarnaast kunnen professionele aannemers ons ook inschakelen als onderaannemer voor tegelwerken.
Neem contact voor een offerte of alle info.

Submission received, thank you!

Close Window