Kwaliteit verzekerd met Cartilles als vloerder in Ieper

Ze maken uw interieur stijlvoller, uw terras onderhoudsvriendelijker en uw badkamer ronduit exclusief. Hoeft het nog gezegd dat we bij Cartilles dol zijn op tegels? Kiest u voor ons als vloerder in Ieper, dan geven we ook uw project graag een exclusieve toets.

Diverse soorten tegelwerken mogelijk

Zoals we eerder al aangaven, kunnen tegels voor verschillende doeleinden ingezet worden. Een tegelvloer is enorm onderhoudsvriendelijk, zowel binnen als buiten, maar kan ook een echte eyecatcher zijn. Daarnaast kan u ook muren laten betegelen, bijvoorbeeld in de badkamer. Zeker wanneer u daarbij kiest voor exclusieve grootformaat tegels, krijgt uw project zo meteen wat extra grandeur.

Om de realisatie helemaal af te maken, bieden we bij Cartilles ook maatwerk aan. Zo kan u naast uw tegelvloer bijvoorbeeld een trap, toonbank of ander meubilair in dezelfde tegels laten uitwerken. Als u kiest voor een samenwerking met Cartilles als vloerder in Ieper, kiest u dus voor een afwerking die monden doet openvallen.

Hoe uw vloerder in Ieper het verschil maakt

Met Cartilles willen we u niet alleen aan een prachtig eindresultaat helpen, we willen ook de realisatie zo vlot mogelijk laten verlopen. Zo helpen we u bijvoorbeeld bij het kiezen van de perfecte tegel voor uw project. Door ons optimaal in te lezen in uw wensen, maken we een specifieke selectie op maat van uw voorkeuren. Zo bespaart u heel wat tijd en stress, maar bent u toch verzekerd van tegels van topkwaliteit.

Na het maken van de perfecte keuze, zorgen we voor een strikte naleving van de overeenkomst. De voorgestelde timing en het budget worden nauw opgevolgd, zodat u nooit  voor onaangename verrassingen komt te staan. Pas als u voor de volle honderd procent tevreden bent, zijn wij dat ook.

Samenwerken met Cartilles

Wil u ook samenwerken met Cartilles om uw project te voorzien van exclusieve tegelwerken? Dat kan! Ons bedrijf is gevestigd in Roeselare, centraal in West-Vlaanderen, maar is actief in een ruime regio. Zo kan u dus ook als vloerder in Ieper steeds op ons rekenen. Bovendien kunnen zowel professionals als particulieren een beroep doen op onze expertise. Aarzel dus niet om contact op te nemen en een afspraak te maken met onze vakmannen. Tot snel!

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?