Zoekt u een vloerder in Sint-Martens-Latem? Reken op de tegelwerken van Cartilles!

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, stevig en uiteraard ook prachtig! Dat zijn enkele kwaliteiten van tegels die we bij Cartilles maar al te graag benadrukken. Ons team van vloerwerkers werkt dan ook met hart en ziel verschillende soorten tegelwerken uit. Dit enthousiasme zorgt er onder meer voor dat Cartilles de beste optie is als vloerder in de buurt van Sint-Martens-Latem.

Hoe uw vloerder in Sint-Martens-Latem het verschil maakt

Bij de zoektocht naar geschikte tegels voor uw project, is het enorm moeilijk om een keuze te maken. Vaak krijgt u te maken met een oneindig aanbod aan tegels, elk met een verschillend formaat en andere afwerking. Het spreekt dan ook voor zich dat u als professional of particulier het bos door de bomen niet meer kan zien. Bij Cartilles begrijpen we dit maar al te goed en staan we u graag bij om tot de beste oplossing te komen.

Hoe ondersteunen wij u dan precies? Goede vraag, simpel antwoord. Eerst en vooral bespreken we uw project uitvoerig en komen we bij u ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens krijgt u van ons een selectie van enkele tegels die perfect aansluiten bij uw wensen. Op die manier hoeft u hier zelf geen tijd aan te spenderen en krijgt u een duidelijk overzicht van uw opties. Hierbij kunnen we u ook verzekeren dat we uitsluitend werken met tegels van topkwaliteit.

Na het voorbereidende gesprek, zal u al snel merken dat Cartilles niet zomaar een doorsnee vloerder is. Zo kan u namelijk ook op ons bouwen tijdens de planning en uitvoering van uw tegelwerken. Tijdens dit proces streven wij naar een transparante communicatie en een correcte opvolging van de offerte. U mag er dus zeker van zijn dat u bij Cartilles nooit voor verrassingen zal komen te staan.

Vloerder voor uw badkamer, woonkamer en meer

Na de uitleg over de concrete werking van Cartilles, kan u zich misschien afvragen in welke vloerwerken wij gespecialiseerd zijn. Een betere vraag is echter in welke vloerwerken we niet gespecialiseerd zijn! Zo heeft ons team namelijk tientallen jaren ervaring opgebouwd in het vak, wat ervoor zorgt dat wij u als vloerder kunnen bijstaan in verschillende werkzaamheden.

Bent u op zoek naar tegels voor binnen of tegels voor buiten? Wenst u een volledige betegeling van uw badkamer, renovaties van vloeren of eerder een unieke uitwerking in grootmaat tegels? De afwisseling in onze projecten zorgt ervoor dat wij geïnspireerd blijven. Bovendien kan u ook altijd bij ons terecht voor werkzaamheden op maat. Denk bijvoorbeeld maar aan een bijbehorende trap, toonbank en diverse meubelstukken.

Komt Cartilles straks bij u over de vloer?

Staat u al te popelen om uw droomproject te realiseren? Zoekt u daarvoor naar een betrouwbare vloerder in Sint-Martens-Latem om u te assisteren? Neem dan snel contact op met ons team om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Cartilles is dan wel gevestigd in het West-Vlaamse Roeselare, ook in de regio rond Gent bieden wij een snelle en feilloze service aan. Heeft u toch nog bijkomende vragen over de haalbaarheid van uw project? Ook dan verwelkomen we u met open armen, zodat we samen de ideeën kunnen bespreken. Tot snel!

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?