Betrouwbare vloerder in Waregem? Cartilles staat voor u paraat!

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, stevig en – last but not least – ook prachtig! Wanneer u stilstaat bij de voordelen van tegels, merkt u al snel dat die eindeloos zijn. Daar zijn wij ook van overtuigd bij Cartilles. Indien u op zoek bent naar een gedreven vloerder in Waregem en omstreken, bent u bij ons dan ookaan het juiste adres.

Hoe uw vloerder in Waregem het verschil maakt

Tijdens uw zoektocht naar de perfecte tegels, is het soms een onmogelijke opdracht om het bos door de bomen te blijven zien. Het oneindige assortiment aan tegels zorgt vaak voor keuzestress. Zo zijn er bijvoorbeeld tegels in honderd verschillende formaten en nog meer diverse afwerkingen. Bij Cartilles staan we zowel particulieren als professionals bij om toch een duidelijk overzicht te krijgen over de beste mogelijkheden.

Wat kan u dan precies verwachten van Cartilles? Het antwoord: een persoonlijke begeleiding in alle stappen van uw project. Ter voorbereiding voeren wij namelijk een uitvoerig gesprek met u en komen we ter plaatse om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen. Daarna selecteren wij zelf enkele tegels waarvan we zeker zijn dat ze ideaal zijn voor u en het project. Zo krijgt u al een beter overzicht over de verschillende opties en hoeft u zich zelf niet te verdiepen in alle soorten tegels. Bovendien bieden wij u enkel tegels aan van de allerbeste kwaliteit. Kortom, als u voor Cartilles kiest als vloerder in Waregem, dan verdwijnen al uw zorgen als sneeuw voor de zon

Cartilles is echter niet zomaar een vloerder. Na de voorbereiding, bieden wij namelijk ook ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van uw project. Transparante communicatie en een correcte opvolging van de vooraf afgesproken offerte zijn daarbij onmisbaar. Bij een samenwerking met ons, kunnen wij u dan ook garanderen dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Vloerder voor uw badkamer, keuken en meer

Nu u op de hoogte bent van onze werking, is het belangrijk om u ook in te lichten over onze verschillende specialisaties. Long story short: er zijn maar weinig soorten tegelwerk waarin we niet thuis zijn! Dankzij ons ervaren team kunnen wij u van dienst zijn bij tal van werkzaamheden.

Tegels voor binnen en buiten, hertegelde badkamers of gerenoveerde vloeren en zelfs unieke creaties in grootmaat tegels. U kan deze realisaties allemaal terugvinden in ons portfolio. Dankzij deze variatie in werkzaamheden, zijn we bij Cartilles steeds op de hoogte van de nieuwste trends. Bovendien zijn wij ook bereid om tegelwerken op maat uit te voeren voor u, zoals een bijbehorende trap, toonbank of ander meubilair.

 

Komt Cartilles straks bij u over de vloer?

Klaar om uw droomproject op poten te zetten en zoekt u een enthousiaste vloerder in de buurt van Waregem om u bij te staan? Aarzel dan niet langer om contact met ons op te nemen. Cartilles is dan wel gelegen in Roeselare, maar voert tegelwerken uit in een veel ruimere regio. Ook in Waregem kan u dus op een feilloze service rekenen.

Ons team voorziet u heel graag van een vrijblijvende offerte. Heeft u toch nog dringende vragen over uw project? Ook daarmee helpt Cartilles u met plezier. Tot snel!

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?