Reken op Cartilles voor XXL tegels in uw badkamer

Tijdloos, stijlvol, luxueus. Wie kiest voor XXL tegels in de badkamer, kiest voor een ongeëvenaarde uitstraling. Bovendien kunnen deze tegels zowel in basic badkamers als high-end exemplaren toegepast worden. Met Cartilles adviseren we u graag bij uw keuze en zorgen we uiteraard ook voor een feilloze plaatsing.

De voordelen van XXL tegels in de badkamer

Bij Cartilles zien we het graag groots, maar dat is niet de voornaamste reden om te kiezen voor XXL tegels in de badkamer. Meer nog, het is net de ideale manier om een kleinere kamer toch ruim te laten aanvoelen. De grote tegels zorgen voor een soort ‘optisch bedrog’, maar dan in de meest positieve betekenis. De ruimte lijkt veel ruimer aan te voelen dan ze in werkelijkheid is. Dus zelfs als u over een relatief kleine badkamer beschikt, zijn XXL tegels een slimme keuze.

Daarnaast zorgen XXL tegels ook voor een gevoel van harmonie en rust. Zeker als u XXL vloertegels combineert met XXL wandtegels. Door het grote formaat van de tegels en de dunne voegen lijkt u een naadloze overgang tussen de tegels te hebben, wat esthetisch erg geslaagd oogt.

Ook bij deze grote tegels heeft u overigens een uitgebreide materiaalkeuze, waarin we u graag begeleiden met Cartilles. Keramische tegels, betonlook, natuursteen of XXL tegels in marmerlook? We overlopen graag de mogelijkheden die best bij uw project passen.

Andere toepassingen van XXL tegels

Zoals eerder gezegd, zijn XXL tegels in de badkamer een populaire keuze omdat ze de ruimte groter laten aanvoelen. Bovendien kunnen ze zowel bij de plaatsing van een nieuwe badkamer als bij een badkamerrenovatie voorzien worden. Ook in andere ruimtes in uw woning of bedrijfsgebouw kunnen XXL tegels echter perfect tot hun recht komen.

In eerste instantie denken we aan kleinere ruimtes, zoals een toilet of inkomhal. De XXL tegels zorgen voor een luxueuze touch en een ruimtelijk gevoel. Wist u overigens dat ze ook buiten ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld voor uw terras of loungehoek? De mogelijkheden zijn quasi eindeloos!

Samenwerken met Cartilles voor XXL tegels in uw badkamer

Bent u overtuigd door de service van Cartilles en wenst u graag ons team in te schakelen voor de XXL tegels in uw badkamer? Aarzel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen voor een afspraak. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Als hoofdaannemer kan u ons uiteraard ook altijd inschakelen in onderaanneming om de badkamer onder handen te nemen. Cartilles is gevestigd in het West-Vlaamse Roeselare, maar is beschikbaar voor tegelwerken in heel West- en Oost-Vlaanderen.

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?

Cartilles vloerwerk renovatie

Vraag uw offerte aan!

Cartilles staat graag paraat voor al uw vloer- en tegelwerken, zowel bij uw thuis als in uw bedrijf.
Daarnaast kunnen professionele aannemers ons ook inschakelen als onderaannemer voor tegelwerken.
Neem contact voor een offerte of alle info.

Submission received, thank you!

Close Window