Op zoek naar een vloerder in Gent? Vertrouw op de deskundigheid van Cartilles

Robuust, onderhoudsarm, duurzaam en natuurlijk prachtig! Tegels bieden talloze voordelen en bij Cartilles hebben we een ware passie voor tegelwerk. Voor uiteenlopende vloerprojecten in Gent en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Het unieke aan uw vloerder in Gent

Het aanbod in tegels is zowel voor particulieren als voor professionals overweldigend, met een enorme variëteit in formaten en afwerkingen. De ideale keuze maken is daardoor niet eenvoudig. Bij Cartilles ondersteunen we u graag tijdens dit selectieproces.

We bespreken uw project grondig en komen ook op locatie de situatie bekijken. Daarna kiezen we tegels uit die naadloos aansluiten bij uw wensen. U hoeft dus niet urenlang zelf tegels te bekijken, maar kunt rekenen op onze professionele blik. Natuurlijk presenteren we alleen tegels van de hoogste kwaliteit. Kiezen voor Cartilles als uw vloerder in Gent betekent zorgeloos genieten.

Cartilles staat voor meer dan alleen vloeren leggen. Zoals u al las, adviseren we u graag in de voorbereidingsfase. Ook tijdens de planning en realisatie van uw vloerproject kunt u continu op onze ondersteuning rekenen. We communiceren helder en volgen de afgesproken offerte nauwgezet op. Zo komt u als klant nooit voor verrassingen te staan.

Vloerder voor badkamers, woonkamers en meer

U kent nu onze aanpak, maar we delen graag meer over de vloerprojecten die wij verzorgen. Het antwoord is eenvoudig: bijna alle vloerwerken! Met onze ruime ervaring als vloerder beheersen we een breed scala aan werkzaamheden.

Of het nu gaat om tegels voor binnen, tegels voor buiten, volledige badkamers, renovaties van vloeren of speciale projecten met grootformaat tegels, u vindt het allemaal in onze portfolio. De diversiteit in onze projecten houdt ons team volledig gemotiveerd. Ook is het mogelijk om bijpassende elementen zoals trappen, balies of ander maatwerk te laten vervaardigen.

Droomt u van een specifiek project in Gent en zoekt u een betrouwbare vloerder? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Zoekt u nog inspiratie? Ook dan staan wij voor u klaar! Onze experts introduceren u graag in de fascinerende wereld van hoogwaardige tegels.

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?