Vloerder in Kortrijk gezocht? Reken op de expertise van Cartilles

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, stevig en uiteraard ook prachtig! De voordelen van tegels zijn quasi eindeloos en bovendien stroomt de liefde voor tegelwerken bij Cartilles door het bloed. Voor verschillende vloerwerken in Kortrijk en omstreken kan u dan ook steeds bij ons terecht.

Hoe uw vloerder in Kortrijk het verschil maakt

Zowel voor particulieren als professionals is het soms moeilijk om door het bos de bomen te blijven zien. Wie op zoek is naar tegels, ontdekt dan ook een gigantisch aanbod met verschillende formaten en afwerkingen. De perfecte keuze maken is daardoor niet gemakkelijk. Cartilles begeleidt u echter graag tijdens de selectie.

Wij bespreken het project uitvoerig met u en komen ook ter plaatse alles bekijken. Vervolgens selecteren wij enkele tegels die perfect aansluiten bij uw verwachtingen. Zelf hoeft u dus niet meer urenlang naar tegels te kijken, maar kan u vertrouwen op onze expertise. Uiteraard stellen wij hierbij uitsluitend tegels van topkwaliteit voor. Kiest u voor Cartilles als vloerder in Kortrijk, dan kan u op beide oren slapen.

Bovendien is Cartilles niet zomaar een vloerder. Zoals u eerder las, adviseren we u graag in de voorbereidingsfase. Daarna kan u ook tijdens de planning en uitvoering van de vloerwerken altijd op ons rekenen. Met een transparante communicatie en correcte opvolging van de offerte die besproken werd. Als klant komt u nooit voor verrassingen te staan.

Vloerder voor badkamers, woonkamers en meer

Over onze werkwijze weet u intussen iets meer, maar graag vertellen we u ook welke vloerwerken wij voor onze rekening nemen. Het antwoord: bijna alle vloerwerken! Dankzij onze jarenlange ervaring als vloerder zijn we thuis in diverse werkzaamheden.

Zowel tegels voor binnen als tegels voor buiten, volledige badkamers, renovaties van vloeren of unieke realisaties in grootformaat tegels vindt u tussen onze realisaties. De mooie variatie in onze projecten houdt het team honderd procent geïnspireerd. Bovendien is het ook mogelijk om een bijhorende trap, toonbank of ander meubelstuk te laten uitwerken, dankzij het maatwerk dat we aanbieden.

Heeft u een droomproject in gedachten en bent u daarvoor op zoek naar een betrouwbare vloerder in regio Kortrijk? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Heeft u daarentegen nog wat inspiratie nodig? Ook dan horen wij graag van u! Onze experts introduceren u graag in de wondere wereld van kwalitatieve tegels.

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?