Cartilles, uw betrouwbare vloerder in Roeselare

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, stevig en vooral prachtig! Vraagt u ons naar de voordelen van tegels, dan geraken we nauwelijks uitgepraat. Net door die verregaande passie is Cartilles uw vloerder bij uitstek in Roeselare en omstreken.

Hoe uw vloerder in Roeselare het verschil maakt

Tegels kennen we in alle formaten en ontzettend veel verschillende afwerkingen. Dat maakt het enorm moeilijk om de perfecte keuze te maken, zowel voor particulieren als professionals. Cartilles helpt u daarom graag om het bos door de bomen te blijven zien.

Na een uitvoerig gesprek en een bezoek ter plaatse, maken wij voor u een selectie die perfect bij het project past. Zo hoeft u geen duizenden tegels te bekijken, maar krijgt u een hapklaar en overzichtelijk aanbod. Het spreekt voor zich dat wij hierbij uitsluitend gebruik maken van materialen van topkwaliteit. Wie kiest voor Cartilles als vloerder kan op beide oren slapen.

Dat Cartilles niet zomaar een vloerder is, ontdekt u doorheen het volledige project. Zoals vermeld staan we u graag bij met advies in de voorbereidingsfase, maar ook tijdens de planning en uitvoering van de vloerwerken kan u steeds op ons rekenen. Daarbij staan we garant voor een transparante communicatie en correcte opvolging van de afgesproken offerte.

Vloerder voor uw badkamers, woonkamer en meer

Nu u iets meer weet over onze werkwijze, lichten we ook graag toe welke vloerwerken wij precies voor onze rekening nemen. Al zou het eigenlijk een betere vraag zijn welke werkzaamheden wij niet voor u kunnen realiseren. Dankzij de jarenlange ervaring van ons team zijn we dan ook thuis in alle soorten tegelwerken.

Zowel tegels voor binnen als tegels voor buiten, volledige badkamers, renovaties van vloeren of unieke realisaties in grootformaat tegels vindt u in ons portfolio terug. Bij Cartilles stroomt de liefde voor tegels door het bloed, de variatie in onze realisaties houdt het team geïnspireerd. Dankzij ons maatwerk kan u overigens ook een bijhorende trap, toonbank of ander meubelstuk laten uitwerken.

Heeft u een droomproject in gedachten en bent u op zoek naar een betrouwbare vloerder in Roeselare? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Heeft u daarentegen nog wat inspiratie nodig? Ook dan horen wij graag van u! Onze experts introduceren u graag in de wondere wereld van kwalitatieve tegels. Graag tot binnenkort!

Cartilles interieur

Interesse in een samenwerking?